1.00 лв.
Изпрати съобщение

Уили

В Сайт безплатни обяви от ноември 2021г.
Фирма
Обяви на потребителя


Пътна обстановка - Уили
гр. Банкя, Област София |
Добавена: 24 ноември, в 22:31ч.
|
Номер на обявата: 1552

Обява от: Бизнес
Описание:

НАЙ-ОБСТОЙНАТА И АКТУАЛНА ПЪТНА ОБСТАНОВКА В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е ДОСТЪПНА ОНЛАЙН
Българските шофьори вече могат да се информират за състоянието на пътищата у нас по всяко време онлайн тук.

Пътната обстановка, публикувана на сайта на Уили, е достъпна от мобилно устройство и компютър. Тя показва в реално време проблемните участъци на пътя – затворени пътища заради ремонт, катастрофа и опасни отсечки. Шофьорите ще могат да плануват по-добре пътуването си и чрез реални кадри от камери. Те са монтирани на обекти на бензиностанции Петрол по магистрали, главни пътища и гранични пунктове. Кадрите показват състоянието на настилката, метеорологичните условия и дават представа за трафика.

Сайтът на Уили предлага за първи път в България леснодостъпен източник на информация за пътната обстановка. Тя обединява най-важната информация за всички пътуващи.

Информацията в страницата се обновява автоматично на всеки 15-30 секунди. А според създателите предстои до края на 2021 да бъдат добавени още камери на важни артерии, както и допълнителни функционалности за улеснение на потребителите.

За Уили
уили.com е нов автомобилен сайт, изцяло специализиран и концентриран в съдействие за автомобилистите. На сайта могат да се открият редица казуси, свързани със Закона за движение по пътищата, съвети за безопасно шофиране и по-добра поддръжка на колата, както и всички новости, които са значими за ежедневнието на шофьорите в България.

Назад
Преглеждания: 1
Изпрати съобщение на продавача:
Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да изпратите съобщение към автора на тази обява.